breath in so deep, breath me in, im yours to keep

rätt lätt dag idag, begav mig efter middan till ersmark där jag spelade med u-laget, personligen var väl inte insatsen något att hänga i julgranen, och inte heller resultatet 1-1, men det funka!

ja saknar dig bigsis,


take a look at me so you can se how beautiful you are

skola, olivia och träning är väl ungefär min dag kortfattat. har även haft framme noläxan samtidigt som jag såg fångarna på fortet, och såklart, timeout- loveit! jagmenar, vem har väl dött av lite skratt såhär en mörk augusti-höstkväll?


i may have failed but i have loved you from the start

emma,emma,josse och jag hade en liten tjejkväll ikväll, GJORDE ansiktsmask som luktade och såg ut som spya av, honung,banan och grädde som var gammal (märkte vi efteråt, heh...). hade hårinpackning och målade naglarna, läxan var med, men blev väl inte läst allt för många ord ur. supermysigt var det iallafall, har lite mobilbilder från kvällen som förmodligen kommer in time!

taggade b-rudar på sommarlov?
nu-sängen

goodbyes are ment for lonley people standing in the rain

igår på morgonen spelade jag med u17, i fromheden, och vann med 4-1, for sen och såg a-laget, spenderade sen hela kvällen/natten med emma,emma,amanda&jossse, grillade middag, såg film, sjöng singstar, pratade, ja ni fatta, hade det allmänt kung. steg upp nio för att amanda skulle och träna, sen såg vi en till film, och har nu varit i stämnings och klippt mig, fy. bilder kommer från gårkvällen!


these words are taking me so deep, i dont think i could find my way out

käkade på olearys ikväll, är då den kräsna typen som inte uppskattar det så mycket då jag mest petar men, hyrde lite filmer, har sett en av dom ikväll efter att jag lekt med kameran, bildbevis här, och mössan som köptes i onsdags, nu väntar sängen!

dont worry i will make it on my own

tre timmar lektion, två och en halv timmas rast, endå hyffsat bra fredag! långrasten hos olivia med hon, lisa, popcorn och kakor vi bakade, überbra. efter schooln var jag hos kiropraktikern och knäckte till mitt liv, nämen nu är foten och ryggen bra, drog och la på mig nåra kilon med kakor hos mändisen där hon och emmtozzz hade bakat
absolut bäst>>


she knows better but she can't help it

veckans troligtvis jobbigaste skoldag är nu avklarad, hade träning halv sex, stod efter den ute och pratade med josse i en timma, sen var det tårta hos morfadern eftersom han fyller år. skrattade så jag fick ont i magen, söta kusiner man har ibland...
bjuder på en bedårande bild från tuas kamera efter beachsoccerhelgen, och jag stod i badtunnannn

you cant hurry love

ännu en skoldag avklarad, slutade kring halv två och dryga timman senare satt jag,emma,emma,amanda&josse på bussen påväg till stan. irrade omkring där och åt på frasses, fick med mig en mössa&bh(rosa ofc) hem. for sen till sportfältet och såg fotboll med brudarna, satt väll mest med småpojkar, åsså kom älsklingen, har sen sett fångarna på fortet, timeout och gjort läxan!


hur kan det vara försent, att säga som det är?

igår kom emma och sov här, vi steg upp halv åtta, för vi hade bad direkt på morron, kågebadet, inte illa må ja säga. efter skolan nån gång kom li, åt här, sen har vi förlorat mot bodå med typ 2-5, och prövat på att ha en riktigt- megausel domare.


i hope we always stay the same

var väl som förmodligen dom flesta inte överdrivet lycklig över att skolan började om idag, men jag överlevde och allt gick finemang, var sen med emma,emma,amanda&josse och hade det bra. nu ikväll har det varit gemensam träning med 97erna och ja, det funkade, nu ska jag ner och se fångarna på fortet och göra läxan

brakvalla osvosv

everytime, all we do is wrong

efter lite krångel skjutsade padre mig till älsklingen imorse. efter att jag anlänt hem igen fick jag som jag ville grillat kött, skulle se systers match, men träffade emma,emma&amanda där så vi for hit och gjorde kladdkaka och pratade. blev sen ett bad, har städat garderoben och ska nog måla naglarna, sen krypa i säng!


ingen vet men alla hör



frunch



badbomberna

bilderna från städningen blev... för fagra för att visas, så det uteblir


when we love we never learn, break apart- crush and burn

har idag varit i myckle och spelat fotboll, kvantumcup, förlorade förstaplatsen på målskillnad, men tvåa iallafall, av fem lag men det är en helt annan sak. träffade saknat folk och skadade mig, var förbannad osv, avslutade det hela med middag på max. var tänkt att emmtozZz, skulle sova här, men med feber får det bli någon annan gång. blir nog film med familjen och senare ikväll blir det nog lite pictures från igår, en nu.


im try to think of something anything just to keep me from thinking of you


ungefär vad som följt med mej hem från staden denna vecka.

what happened to me, who i used to be, i suddenly turn out missing

tänkte agera übergullig storasyster idag så, frida gjorde american pancakes(?) åsså åt vi nån macka och så till frunch. sen målades det naglar, prövades badbomber och städades fridas rum, det sistnämnda i säkert fyra timmar och fortfarande inte slutfört, så det ska klargöras om några minuter. har även varit på sunnanå och tittat på hennes match, där var även amanda&elin så det blev superbra!

den bjuder jag på, från den åttonde om någon undrade

with the feelings left inside, in time you have to leave it all behind

har varit hos älsklingen från tio till sex, då morfar plockade upp mig inför matchen mot myckle som förlorades med 0-4, skavsåret har blivit värre, förkylning och huvudvärk har letat sig in så nu väntar jag bara på att duschen blir ledig sen blir det sängen. första bästa bilden- mobilbild från lycksele


his love is all she knows

kvällens träning var ganska lätt, och efter duschen därpå gjorde jag ett fynd i garderoben i form av ett par jeans som faktiskt sitter, imponerande. for till marica där jag varit ikväll och pratat&skrattat, wonerbart! gör nu ett tappert försök att kyla ner rummet, kan väll inte säga att det blir särskilt lyckat menmen

randombild från när jag och lian var ute


been up all night, staring at you, wondering whats on your mind

for till jossse och käka lunch vid elva, tolv satt vi på bussen till stan. efter, två-tre timmar tog vi en fikapaus vid älven, fick med mig ett par solglasögon, bikiniöverdel&en underdel, efter en missad buss och många samtal åkte vi med hennes padre hem.

< sånna glasssses fast svarta, bild från båten på mig och syster btw


my head speaks a language i dont understand

spelade match med 97orna ikväll, blev ingen höjdarmatch för min del men 2-2 blev slutresultatet. tog en dusch med min bästavän *host, hårborsten, så nu är jag kvitt alla tjorvar. har sen grundstädat rummet, okej mest mamma, men rent och ordningssamt är det iaf! pappaaa-mammarazzi-li, var i farten idag(igår)...

med min mobil


tears running from your eyes and im on the outside

li kom hit och sov igår, vi tog fram våra kreativa sidor och gjorde kort till älsklingen, mäkta imponerande! imorse sparkade jag ut henne vid tio och for till älsklingen som fyller år. gjorde lunch, myste osv. li,hardy&ejja kom förbi med glasstårta också blev det fotboll. har nu ätit korv med bröd medans resten av familjen käka surströming, surt, bild från yesterday då jag och lian tog en liten promenad

im not saying, that im not sorry

tidigmorgon för att fara till mb på spirometri(?), och träffa en läkare, visade sig i slutet att jag har ansträngningsastma, känns ju lagomt kul. for direkt till majs, gjorde oätbara plättar, gjorde våra små cpsaker och for på stan, köpte bh, bikiniöverdel, t-shirt& present till älsklingen. åt hos majs sen har det varit träning!


it might be for the best

var och tittade på systers match i stämnings, hämtade efter den älsklingen som var här ikväll, supermysigt. borde sova för längesen eftersom jag ska upp, sju eller liknande- orka

flarkennnn^


im coming up only to show your own

jag och majs tog cyklarna till hennes stuga igår, där spelade vi fotboll&tennis, var ut på båttur, fixade med motorn (HAHAHA), massivs med skratt&prat och det hela slutade med att jag sliiipade där. imorse vid elva begav vi oss ut på de sju haven, och höll på att välta. när vi väl kom oss till storhällan firade vi med topppplesssss bad!

you're the ocean deep, im in up to my knees, wanting desperately to drown

i förrgår när vi tältade fick jag nog max två timmars sömn, vilket gjorde att jag slocknade redan vid tolv inatt, och sedan sov dom kommande tio timmarna. ↓- när älsklingen skjutsade hem mig igår


cause i wont care and i wont stay

i onsdags for vi till lillhällan där det bastades, grillades och pratades innan vi gick till sängs. var kvar där ganska länge på torsdagen, tills vi for till pizzan och åt, sen var det träning sen sov jag och lian i tält på sportfältet. idag har jag varit i älsklingens stuga från typ tio till tio, super!


you make them want you, oh how i want you, not to go

todaaay, aktiverade vi mitt kort, yeeeey, sen for vi till storhällan vid elva där vi varit tills typ nysss. var typ nitton grader i la vatten, hittade en REP ON knapp på stereon, och dagen har bara varit allmänt härlig förutom en hund som ramlade ner från klippan, usch så hemskt. next på schemat står träning och efter det blir det båten direkt igen, hur bra?
typ förra veckan?


back to the hood where it all began

imorse brummade vi ner och in, närmare bestämt lycksele, där vi spenderade några timmar på djurparken där vi var istortsett varje sommar förut. var otroligt roligt och mycket kort blev det. på vägen hem tog vi ett besök på dollarstore där jag inhandlade ännu två armband som kostade 30:-/st. efter ett till stopp, på frasses, har jag sen varit med marica och pratat om allt och inget och skrattat som dårar. utmanade även frida i kort för ett tag sen, förlorade alla gånger vi körde skip-bo, och när vi körde citron vann jag tillslut, dock på fusk....

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fasta här

åkte med mormodra till älsklingen vid elva, var där och hade det mysigt och så. sen ikväll var det match mot morön97, blev förlust med 1-3, gick skit, men aja. sen har jag och mamma sett dear john, hahh. bild på mig och emmaaa från lördagkvällen 


little things hurts so much

syster sovde i min säng, och eftersom det var hennes födelsedag idag, eller igår då, så åt vi pannacotta(?) som elsa gjort till henne som frukost. sen kom älsklingen, farmor&farfar&mormor&morfar, fika, presenter och så, pizza till middag, såg dear john och jag grät väl sisådär halva filmen, sen for älsklingen vid tio sen har familjen sett my sisters keeper.

just efter skolavslutningen


where were you, when everything were falling apart?

kvart i åtta bestämdes det att jag och emma skulle spendera närmaste timman tillsammans så vi tog en promenad med kameran, knäpptes några bilder, och när jag väl kom hem var filmen inte klar så jag tog min bike till emma, blev en cykeltur och lite datorerande hos mig, sen såg jag och syster efter lite strul taken för femhundraåttioåttonde gången. efter den tog jag en dusch med hårinpackning, nått i ansiktet och så, har även slagit in pakeeeet! b-rudn för nåra veckor sen kanske?!


knowing that you're all i want, but i can't do anything, i'm so helpless babe

har legat på en filt i ostvik och solat undertiden jag tittat på veterancupen någon timma idag. senare när jag kom hem kom jesper och lisa förbi ett bra tag och var sociala, mobilkamera
vadå dålig kvalla?
- grymmt söta iaf


i didn't belive before i met you

onsdagkväll kom erikssons och det blev trerätters, herr&fru trubbel, singstar, dear john och självklart massa skratt. torsdag-fredag har jag varit på flarkenlägret, där det har varit träningar,matcher, massa superhärliga brudar& skratt i mängder.
fredagkväll for vi till några holländare och åt trerätters, sjöng, och pratade- engelska, vilket innebar att jag inte sa mycket till dom, var iaf en ashärlig kväll, och sen sov vi hos kusinerna


utkast ons 4augusti

t-shirt - bikbok   linne - jc   jeans - ginatricot   halsband - systers  


om himlen finns är jag förlorad

padrelito&jag tog bilen till staden där vi inhandlade present till syster som snart fyller år, även ett armband till mig för tio kronor fick följa med hem, det hela avslutades med korv på icamaxi.
borde nog egentligen börja packa väskan, plocka bort från soffan, och massa annat tråkit, men icytower kallar...

mamma- vad vill du ha för mellis imorrn?
elin- vetinte
mamma- det tror jag inte dom har på ica
elin- ofta, när sluta dom sälja det?
mamma- javetinte, spelaringenroll har dom haft ibland men...


jag tänker på dig dag som natt

på ica inhandlades god mat som senare åts på bastuholmen, och före det var vi på bergskär ett tag, en amazing dag som spenderats med sundins och några kompisar till dom!
midsommar↓♥

jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

har varit på sportfältet med familjen och när som helst väntar ica, bjuder på en bild från en av beachsoccerkvällarna!

så mycket man kan göra, och borde, och vill- men mitt i allt så ska man räcka till

dagen har bestått av passfixande, pengaslösande, förlorande i vollyboll och grillat på sahlbergs ö. efter den underbara dagen joinar nu mr pringles extreme exploding cheese&chilli mig i sängen medans tua är söt och skickar lite bilder från sommaren och jag tänkte dela med mig av dom tre jag fått från idag



RSS 2.0